Gyakran Ismételt Kérdések 🦎

1. Milyen szolgáltatásokat nyújtanak?

Hivatalos fordítás

E-hiteles fordítás

Bizonyítvány fordítás

Jogi szakfordítás keresethez, határozathoz

Önéletrajz fordítás

Telefonos tolmácsolás

Hivatali kísérő tolmácsolás

Teljes szolgáltatásválasztékunk a felső menüsorral érhető el.

2. Mennyibe fog kerülni?

Szaknyelvtől függően 3 – 4,5 Ft / leütés (de-hu), 3,2 – 4,8 Ft / leütés (hu-de)

Hiteles fordítás papíron: + Ft / dokumentum + külföldre postaköltség

Hiteles fordítás PDF-ben: + Ft / dokumentum

Hivatalos formairatok fix áron! Teljes árlista

3. Hol érvényes a hitelesítés?

Fordítói záradékkal ellátott és e-hiteles dokumentumainkat eddig minden külföldi hivatal, hatóság, bíróság elfogadta, ill. egyetlen egyszer sem támadták meg. A magyar hatóságok gyakran csak az OFFI munkáját fogadják el, ezért ezeknél kérdezzen rá, hogy elfogadnak-e fordítóiroda által készített záradékolt vagy e-hiteles dokumentumot!

Az elektronikusan aláírt (e-hiteles) teljes bizonyítóerejű magánokiratok ugyanazzal a joghatással bírnak, mint a nyomtatott, lepecsételt, tollal aláírt dokumentumok, és az Európai Unió területén működő valamennyi hatóság köteles őket elfogadni.

4. Mikorra lesz kész?

Az olyan formairatokat, mint az erkölcsi bizonyítványokat, anyakönyvi kivonatokat általában már az ajánlatkérés napján lefordítjuk és megküldjük.

Iskolai bizonyítványokat aznapi vagy (mennyiségfüggően) másnapi teljesítéssel vállalunk.

Egyéb fordítás esetén 7-8 oldal / nap sebességgel lehet számolni; felár ellenében lehetséges ennél gyorsabb fordítás is, kapacitásaink határáig (16 oldal / nap).

5. Hogyan kapom meg?

6. Hogyan fizethetek?

7. Mi az a Díjbekérő számla?

Az ügyfél egy cegnev@szamlazz.hu pro forma e-mail címről kap egy linket, melynek segítségével letöltheti a díjbekérő számlát PDF-formátumban. Ebben szerepelnek a szolgáltató banki adatai is. A megrendelő átutalja a bekért összeget, a szolgáltató elvégzi az egyeztetett munkát és átadja a fordítást a megrendelőnek. Ezt követően a szolgáltató a díjbekérőt végleges számlává alakítja, amiről a felek is e-mailben értesülnek.

A díjbekérő számla rendeltetése, hogy növelje az online szolgáltatások iránti bizalmat, ezzel élénkítve az online kereskedelmet. Évek óta elterjedt gyakorlat volt ugyanis, hogy amikor egy szolgáltató a teljesítés előtt bekéri a szolgáltatás díját, kiállít egy díjbekérőt. Így az ügyfélnek hivatalos dokumentuma lesz arról, hogy mely cég mekkora összeget milyen szolgáltatásra kért be. 2019 óta a szamlazz.hu, Magyarország legnépszerűbb online számlaállító-rendszere is képes díjbekérő számlák kiállítására. A szamlazz.hu rendszerét pedig csak valós, ellenőrzött magyar vállalkozások használhatják.

8. Miért ezt a fordítóirodát válasszam?

9. Hogyan zajlik le egy megrendelés?

10. Mit tegyek most?

11. Felhívhatom Önöket?

H-V 9 és 21 óra között bármikor elérhetők vagyunk telefonon.

angol zászló német zászló